Sommerhusrengøring

Grundig sommerhusrengøring på Fyn

Lejer du sommerhuse ud, er det afgørende, at gæsterne møder et rent og lækkert hus, der indbyder til hygge og lange sommeraftener. Og hvis du selv ejer et sommerhus, kan det være svært at finde tid til både at holde det rent og slappe af i de skønne omgivelser.

Har du brug for hjælp til sommerhusrengøring, står vi derfor klar til at hjælpe dig hos Joni Clean ApS.

Professionel og pålidelig rengøringsservice

Uanset rengøringsopgaven, kan vi klare det for dig. Vi kan både komme ud en enkelt gang, men vi laver gerne en fast aftale, hvis du har brug for løbende, professionel rengøring af sommerhuset.

Har du brug for en hovedrengøring, rykker vores erfarne medarbejdere også ud og klarer besværet for dig. Du kan forvente, at vi altid er grundige og overholder vores aftaler, så du trygt kan overlade ansvaret for sommerhusrengøringen i vores hænder.

Lav en aftale med os

Hos Joni Clean ApS tager vi os af sommerhusrengøring for både private og erhverv på hele Fyn – og vi vil også gerne klare opgaven for dig.

Vil du have hjælp til din sommerhusrengøring, kan du kontakte Joni Clean ApS via telefon 42 42 69 63 eller mail@joniclean.dk. Så finder vi i fællesskab en plan for rengøringen af netop dit sommerhus.

Vi tilbyder også erhvervs- og kontorrengøringflytterengøring og rengøring for private.