Erhvervsrengøring til Fyn og Odense

Har du brug for et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø, rykker vores dygtige rengøringsassistenter ud til en grundig erhvervsrengøring i din virksomhed i Svendborg, Odense, Faaborg og på resten af Fyn.

Vi tilbyder alt indenfor erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring, butiksrengøring, rengøring efter håndværkere og rengøring i offentlige institutioner samt spisesteder m.m..

Få rene og indbydende erhvervslokaler med en erhvervsrengøring

Kunder har mere lyst til at komme i dine lokaler, og dine ansatte vil føle sig bedre tilpas, hvis dine erhvervslokaler er rene og indbydende. Derfor tilbyder vi hos Joni Clean ApS en professionel kontorrengøring, hvor du er sikker på et skinnende rent resultat.

Fast aftale på erhvervsrengøring

Har du brug for hjælp på fast basis, kan vi også lave en skræddersyet rengøringsplan. Og vi kan selvfølgelig tage højde for særlige krav og behov, hvis du har bestemte ønsker til rengøringen i din virksomhed.

Vi kender vigtigheden af, at hygiejnen på arbejdspladsen er i top – og du møder altid glade og servicemindede medarbejdere, der sørger for at din arbejdsplads er præsentabel.

Arbejdsområder indenfor erhvervsrengøring:

Dygtige og erfarne medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med både rengøring af kontorer, butikslokaler, restauranter og caféer, offentlige institutioner og andre erhvervslokaler.

Når Joni Clean ApS kommer forbi, kan du være tryg ved, at vi gør grundigt rent med de mest effektive metoder og bedste produkter for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Mangler du effektiv erhvervsrengøring eller kontorrengøring i Svendborg, Faaborg, Odense eller på Fyn samt en fast aftale, hvor tillid, service og kvalitet er nøgleord, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få hjælp af Joni Clean ApS til rengøringen? Vi vil gerne svare på spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan altid kontakte os på telefon 42 42 69 63, eller du kan skrive en mail til mail@joniclean.dk.